O nas

Sanjska knjiga je spletna stran za tiste, ki uživajo o čarovnijah sanj – tiste, ki pogosto sanjajo in verjamejo, da sanje razkrivajo skrivnosti vsega, kaj se dogaja z njimi.

Več kot 10.000 pojmov po abecednem vrstnem redu in zanimivosti o sanjanju znotraj preglednem in preprostem vmesniku, so pravo mesto za vse tiste, ki želijo izvedeti, kaj jim sporočajo njihove sanje. Sanje povezujejo telo in um, zavest in podzavest, ter zato se že dolgo štejejo za pomembne in mistične.

Človek, ki je v stanju budnosti in aktivnosti, so tako tudi aktivna njegova čutila, ki neprekinjeno posredujejo informacije v možgane kot slike. Vse do trenutka dokler ne odide spat, se človek ne zaveda, koliko informacij je dobil, toda zato se začne spreminjati v trenutku, ko spimo, ko možgani brez zunanjih vplivov začnejo ustvarjati slike.

Ali ste vedeli, da ne sanjate le v REM fazi, temveč celo noč? Zdaj pa si predstavljajte, kakšna je slika, ki se izmenjuje in katere v velikem številu ostanejo v spominu. Vsakič, ko se zjutraj zbudite in ko so vaša čutila še vedno sveža o tem, kar ste sanjali, je čas, ko morate obiskati sanjsko knjigo. Z njo bo vse bolj jasno.

Z učenjem sanj in njihovega razumevanja, ter razlage, boste pridobili vpogled v življenjske dogodke – osebne in poslovne odnose, želje, strahove in na splošno življenjske situacije.

V znanju, da so sanje stvar posameznika in predstavljajo skrita čustva vsakega od nas, nam sanjska knjiga poskuša pomagati pojasniti pojme vsem, ki menijo, da jim podzavest nekaj sporoča preko sanj.

Sanjska knjiga je idealen kraj za prijeten začetek dneva in je kraj na katerem ima vsak obiskovalec priložnost izvedeti koristne informacije za samega sebe. Ta spletna stran pomaga vsem, ki želijo bolje razumeti sebe in se naučiti interpretirati svoje podzavestne želje.